DESPRE MINE

Eu sunt Elena Nicoleta Condac, instructor și antrenor personal de fitness pentru mămici și femei ocupate.

Împlinirea mea vine din ceea ce fac pentru oameni.

Sunt femeie, mamă, prietenă, soră, soție, așadar cunosc provocările actuale ale femeii moderne și ale celor care nu au un program de activitate fizică în viața lor.

Și pentru că iubesc mișcarea, viața și oamenii, am decis că pot face ceva bun pentru tine. Mi-am propus să te inspir, să ajungi să iubești mișcarea, să te pornești chiar de azi să te miști zilnic. Inteligența corpului tău are nevoie de mișcare.

Ai nevoie de ghidare pentru a-ți corecta postura?

Vrei să-ți îmbunătățești mobilitatea, flexibilitatea, să te miști mai bine?

Vrei să arăți mai bine, să te simți mai bine în corpul tău?

Vrei să faci loc mișcării în viața ta pentru a te putea bucura la maxim de sănătate și armonie alături de cei dragi?

Îți dorești să te bucuri de o sănătate deplină, de o stare de vitalitate excelentă?

Sunt aici pentru tine! Simt că te pot ajuta  să îmbrățișezi un stil de viață mai sănătos, și să îți schimbi viața prin mișcare.

Te invit să te bucuri de antrenamente ușor de urmărit și de pus în practică,  eficiente, plăcute, deloc extenuante, dar care aduc rezultate minunate, de durată.

Gândim, simtim și percepem în acelasi mod in care ne miscam.   Corpul ascultă de minte dar si mintea ascultă de corp.

Este mai mult decat fitness, îți antrenezi  corpul, dar și mintea. Obiceiul de  a face mișcare îți poate aduce un nou suflu de putere și autocontrol în toate aspectele vietii tale! Mișcarea transformă! Exercițiul fizic este un amplificator al stării de sănătate si de fericire, care face miracole pentru starea ta de bine.

Mișcarea făcută consecvent te transformă fizic -psihic-emoțional, ajută la clădirea echilibrului acestor trei sfere ce compun conceptul sănătății .

Îmi doresc tare să începi să vezi mișcarea ca pe o armă secretă, un amplificator al stării de bine, al sănătății, al voinței.  Fă, și fă consecvent! Aspectul fizic este un BONUS.

Mobilizează-te si pregătește-te să reușești. Ai să reușești! Este mai bine să te miști extrem de puțin decât deloc, dar să faci consecvent.

Alege activitatea sportivă care se potrivește stilului tău de viață, benefică trupului tău, benefică spiritului tău. Este foarte important ce fel de mișcare facem. Ceea ce nu faci cu bucurie, îi anulează beneficiile. Este important ca mișcarea ce alegi să o faci, să ți se potrivească.

Ieși din rutina sedentarismului! Mișcarea este viață și ne schimbă chimia din corp în doar 3 minute. Efortul fizic este cea mai bună metodă de a ne elibera de stres, de a ne ridica starea de spirit.

Mișcarea este cea mai bună terapie, iar eu sunt aici să te susțin, cu seriozitate, răbdare, dăruire.

Îți mulțumesc că vrei să mă însoțești în această călătorie, să avem obiceiuri sănătoase, să ne creștem calitatea vieții.